Вкус и аромат

Хранене и развлечения

Зала закуски

Нa eтаж Мецанин е разположена просторна и светла зала за закуски. С капацитет над 80 души, предлага оживено пространство да се насладите на вкусна храна в компанията на приятели, семейство или колеги. Директен достъп до тераса със страхотна гледка, допълва сутрешното кафе през топлите софийски утрини.

Лоби

Лоби барът допълва новата визия на фоайето, което е бъде предпоставка за Вашето страхотно преживяване.

Вкус и аромат

Заведения в близост

Открийте нощния живот на София и опитайте разнообразието от кулинарни вкусове

Burrata Italiana

Най-новото кулинарно бижу в сърцето на София. Burrata Italiana е италиански ресторант от семейството на Happy Bar & Grill. Менюто предлага най-доброто от италианската кухня, както и модерна европейска класика.
Позволи на сетивата си да те пренесат в Италия и се наслади на чаша вино в компанията на автентична пица или домашна паста.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:

0700 20 888

str. „Tzar Kaloyan“ 6, Sofia

Lege Bar & Dinner

Lege bar & dinner очарова със съвременен интериор и кухня, класически коктейли, наргиле бар, разнообразие от изживявания и външна панорамна тераса, която работи целогодишно.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:

0882 999 222

str. „Lege“ 6, Sofia

:PM Club

Дестинация номер 1 за хората, влюбени в нощния живот на София. Място, където можеш да се отпуснеш и да бъдеш себе си. Изчистен интериор, подбрана селекция от имена зад DJ пулта, и екип готов да отговори на най-високите очаквания. Тук музиката, обстановката, обслужването и хората туптят в един ритъм.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ:

0898 670 600

str. „Pozitano“ 6, Sofia